Over mij

Omdat ik onlangs heb besloten dat ik niet meer anoniem wil bloggen: Een hele pagina gewijd aan de persoon achter het blog:

(sjittie selfie)

Ik ben Wendy. 28 jaar jong, en woon met mijn gezin in Alblasserdam. Dat gezin bestaat uit mijzelf, mijn vriend en onze twee kinderen. Vanwege hun privacy zal ik ze niet bij naam noemen, maar heten zij vanaf nu X, J en B.
X is mijn vriend. Hij is 26 en volgt een fulltime ICT opleiding.
J is onze oudste zoon. Hij is nu vier.
En B is de jongste. Hij is alweer 2.

De naam van mijn blog, Gewoon op nr 16, is ontstaan doordat wij een doodgewoon gezin zijn, en we wonen op nummer 16. Simpel.


Je hebt van die mensen die het op hun 27e al helemaal voor elkaar hebben. Koophuis, carrière, droomleven. Een duidelijk doel in het leven. Zo ben ik dus totaal niet. Ik ben nog heel erg zoekende. Wie ben ik eigenlijk, wat vind ik belangrijk en wat wil ik bereiken. Allemaal vragen waar ik nog geen antwoord op heb.
En ik heb het al helemaal niet 'voor elkaar'. Doordat X nog studeert, heb ik vaak het gevoel dat we blijven hangen in het leven. Weinig geld te besteden, weinig tijd en energie voor leuke dingen, geen vast dagelijks ritme door wisselende schooltijden.


Het bloggen helpt mij bij het richting zoeken in mijn leven. Ik wil bloggen over dingen die ik interessant vind, wat mij dwingt om na te denken welke dingen dat dan zijn.
Zoals iedereen wil ik graag positieve dingen kunnen vermelden op mijn blog. Want niemand zit te wachten op een site vol met geklaag. Dus het blog stimuleert mij ook om dingen te veranderen, en te ondernemen.

Ik vind het fijn dat je de moeite hebt genomen om dit stukje 'over mij' te lezen. Als je nog meer wilt weten, schroom niet om het te vragen.Je kunt me bereiken via opnr16@gmail.com 
(Bruikbaar voor alle blog-gerelateerde vragen en opmerkingen)

Disclaimer: Niets op deze site mag worden gebruikt door anderen, zonder toestemming van de auteur1 opmerking:

  1. Hoi Wendy, geloof in wat je hebt en doet, je hebt waarschijnlijk meer bereikt dan je zelf beseft. Maak er wat moois van en geniet!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen