zaterdag 5 maart 2016

Flylady dag 1

Gisteren schreef ik heel enthousiast dat ik me direct na het blogje zou gaan aanmelden bij Flylady. Dat lukte dus even niet. Kind 1 had aandacht nodig, kind 2 had een schone luier nodig, vriendlief had ook nog hulp nodig. En daarna was ik inmiddels al weer vergeten dat ik Flylady zou gaan doen.....

Dat herinnerde ik me dus nu net pas. Maar belofte maakt schuld, en ik wil me deze keer ook echt inzetten voor een schoner huis. Dus huppakee, laptop aan en naar flylady.Na een beetje rondgekeken te hebben op de site heb ik me als eerste aangemeld voor de nieuwsbrief. Ik ben benieuwd hoe lang ik dat vol houd, want volgens mij sturen ze er wel vier per dag. Beetje teveel van het goede misschien?

Daarna ben ik maar begonnen aan de eerste van 31 babysteps, om je te laten wennen aan het flylady systeem. Mensen die bekend zijn met de website kunnen dus wel raden wat ik zojuist gedaan heb.
Mijn gootsteen schoongemaakt. Shine your sink, zoals het op de site heet.
En dan ga ik al meteen van de regels afwijken. Ik blijf eigenwijs he? Op de site staat een heel instructieplan, onder andere dat je de gootsteen een uur moeten laten weken in heet water met bleek. Doe ik dus lekker niet.
Ik heb de vuile vaat in de vaatwasser gezet, en vervolgens met heet water en Mr Proper alles schoongemaakt. Het aanrecht, de kookplaat en de gootsteen. En aangezien mijn keuken er nu zo uitziet, vind ik dat goed genoeg.

(wat maakt mijn telefoon slechte foto's de laatste tijd)
 
 
De komende tijd ga ik verder met de babysteps van Flylady. Ik zal jullie niet vervelen met élke dag een blog hierover, maar uiteraard houd ik jullie wel regelmatig op de hoogte van mijn vorderingen.
 
Ennuh, die Flylady kan wel lekker praten over babystapjes, die vlieger gaat voor mij niet op. Aanstaande vrijdag is zoonlief jarig, en dan moet er hier toch echt wat meer schoon zijn dan alleen de gootsteen :-)

1 opmerking:

  1. Haha, succes met schoonmaken :-). Vrijdag duurt nog lang!

    BeantwoordenVerwijderen