dinsdag 29 december 2015

2015/2016 TAG

Met nog twee dagen te gaan in 2015, vind ik het tijd voor een leuke TAG om het jaar met af te sluiten.
Deze keer geen tag die ik ergens anders gevonden heb, maar eentje die ik zelf bedacht heb. Dus hopelijk vind je hem leuk en wil je hem overnemen. Hier komtie:

2015 / 2016 TAG

2  - Noem twee leuke herinneringen aan 2015:
 De eerste schooldagen van mijn kinderen. J ging naar de basisschool, en B ging voor het eerst naar de peuterspeelzaal. Wel een beetje bitterzoete herinnering, want dit zijn wel de momenten waarop je als moeder er keihard aan herinnerd wordt dat je kinderen groter worden. Maar mijn jongens vinden school geweldig, dus die dagen waren mooie dagen.
En een beetje korter geleden is derde kerstdag. Na twee kerstdagen vol familiebezoek bleven we de zondag na kerst thuis. Een lekkere pyjama dag vol met kerstfilmpjes op tv en lekkere snoeperijen. Met als afsluiting gezellig met z'n viertjes gourmetten. Echt een geslaagde dag waarom niets moest en alles kon.

0 -  Wat heb je dit jaar gedaan wat je nooit meer wil doen?
Tijdens een bedrijfsuitjes van X heb ik me over laten halen om mee te gaan karten. Dit had ik nog nooit gedaan, maar eigenlijk altijd al willen doen.
Nou, het was dus eens maar nooit meer. Al tijdens het eerste rondje had ik door dat ik dit gewoon NIET leuk vond. En eigenlijk ook verschrikkelijk eng. De tweede ronde heb ik dan ook aan me voorbij laten gaan.

1  -  Wie ga je als eerste kussen om 12 uur?
Eerst natuurlijk vriendje X, en daarna al ze wakker zijn mijn twee jongens. De drie belangrijkste mensen in mijn leven :-)

5  -  Noem vijf slechte gewoontes waar je gewoon mee doorgaat volgend jaar:
- Teveel snoepen
- Heel veel tv kijken
- M'n kinderen verwennen
- Uitslapen
- Regelmatig kant en klaar eten opwarmen of iets laten bezorgen
Ik ben lui, gemakzuchtig en veel te lief voor m'n kinderen. Dat verklaard een hoop toch?2 - Noem twee dingen die je zeker wil doen in 2016:
Op vakantie gaan. Gewoon omdat het zo lang geleden is dat we weg zijn geweest. Sinds B er is zijn we zelfs nog niet met z'n viertjes op vakantie geweest. De hoogste tijd dus.
En het tweede is bloggen bloggen en nog meer bloggen. Al tijden doe ik het een beetje halfbakken, maar ik wil er dit jaar veel meer tijd en energie in gaan steken.

0 -  Welke 'lekkernij' zal jij niet eten met oud en nieuw?
Tja. Ik ben gewoon geen fan van de traditionele oliebollen en appelflappen. Die zal ik dus niet in huis halen. Wij gaan hier voor hartig. Mini worstenbroodjes en sauzijzenbroodjes, chips en nootjes komen er op tafel.
En de champagne? Kinderbubbels zijn veel lekkerder!

1  -  Noem 1 goede voornemen voor 2016:
Eentje maar? Goed. Mijn belangrijkste goede voornemen is om eindelijk het huis te krijgen wat ik wil. Geen achterstallige klusjes, alle overbodige spullen weggedaan en het huishouden eindelijk goed regelen.

6  -  Wat zou je doen als je 6 miljoen wint in de oudejaarsloterij?
Als afsluiter een lekkere wegdroomvraag. Wat als ik 6 miljoen win? Dan ga ik er heel erg veel van uitgeven aan luxe dingen. Onder andere een nieuwe auto en een mooi groot huis staan op mijn verlanglijstje. En dan wil ik ook gaan reizen. Een paar mooie rondreizen door AustraliĆ«, Noord Amerika en misschien ook wel AziĆ«. Met 6 miljoen kan je veel doen he? Uiteraard gaat er ook een deel apart voor de toekomst van de kinderen, en zal ik vast ook wel wat uitdelen aan familie en goede doelen.


Dit was mijn eerste zelfbedachte TAG. Leuk of niet leuk?
Alvast een fijne jaarwisseling gewenst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten