woensdag 28 oktober 2015

Ik houd van koopjes

En als ik leuke koopjes vind, ben ik niet te beroerd om ze te delen!

Ik ontdekte vandaag dat Albert Heijn bezig is met een soort uitverkoop. Er zijn heel veel artikelen die uit het assortiment gaan, of een nieuwe verpakking krijgen. Deze gaan nu met 35% korting weg. En geloof me, het zijn er echt heel veel.
En dan is er ook nog de bak met actie artikelen. Van die artikelen die ze tijdelijk verkocht hebben, maar die niet in het vaste assortiment zitten. De overgebleven voorraad gaat nu ook in de uitverkoop met 35% of 50% korting. Daar zitten ook leuke dingetjes tussen! (tenminste, de voorraad is in elk filiaal anders uiteraard)

Kijk, nu ben ik zelf net bezig om mínder spullen in huis te hebben. Maar zulke stickers, daar kan ik toch wel heel moeilijk nee tegen zeggen. Ik heb geprobeerd heel kritisch te kijken naar de aanbiedingen. Had ik het ook gekocht zónder de korting? Alleen als het antwoord ja was, belande het vandaag in mijn mandje.


Deze koopjes scoorde ik vandaag:

- 2 pakjes baking soda van 250 gram. Normaal 1,59 per stuk, nu 1,04
- een ambi pur textielspray. Normaal 3,99 nu 2,60
- 2 boekjes van woezel en pip om te leren lezen en schrijven. Normaal 5,95 nu 3,85
- een zak groente crips. Normaal 1,69 nu voor 1,10

De baking soda en de textielspray ga ik gebruiken om ons matras en kussen schoon te maken. Voor deze dingen ging ik naar de AH, dus heel fijn dat er korting op zat.
De boekjes had ik een tijdje geleden al zien liggen, maar twijfelde er teveel over. Nu heb ik er twee gekocht, waarvan er eentje al in gebruik is en de tweede in de zak van 5 december beland.
En de chips? Tja, die had ik eigenlijk nog nooit gezien, maar nu met sticker viel het met op. Dat is dus het enige wat ik anders niet gekocht zou hebben.

En een van de boekjes heb ik zelf nog goedkoper meegekregen. Er zat een grote sticker op van 5,95 maar ik had korting gekregen over 9,95. Dit zag ik pas na afrekenen. Bij de servicebalie had ze waarschijnlijk geen zin in rekenen, want ik krijg het verschil in de originele prijs terug, namelijk 4 euro. Uiteindelijk heb ik dus voor dit boekje maar 2,46 betaald.


Zijn kortingstickers en uitverkoop voor jou ook zo moeilijk te weerstaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten