donderdag 29 oktober 2015

I Love Action TAG

Ik heb een tijdje geleden elke donderdag een TAG ingevuld. Omdat ik het steeds moeilijker vond om elke week een leuke te vinden, heb ik dat weer afgeschaft. Nu vul ik er alleen nog een in als ik een echt leuke tegenkom. De I Love Action TAG doet deze week de ronde door blogland. Omdat dit een van mijn favoriete winkels is, vul ik hem ook in:

Hoe vaak ben je bij de Action te vinden?

Helaas is er hier in het dorp geen action. Vorig jaar kwam ik er regelmatig, toen zat J op de psz in een ander dorp vlakbij een action. Nu kom ik er denk ik hooguit 1 keer per 3 maanden. Ik moet er echt een tijdstip voor plannen, mede doordat Vriendje absoluut géén fan is van Action

Hoeveel geef je gemiddeld uit bij een bezoekje aan de Action?

Altijd meer dan gepland, net zoals bij Ikea. Ik ga vaak gericht op zoek naar een bepaald artikel, en vind dan onderweg allerlei andere dingen. En het artikel waar ik eigenlijk voor ging hebben ze vaak niet eens. Maar ik denk dat ik meestal tussen de 10 en 20 euro uitkom. Best netjes toch?

Zijn er dingen die je bij elk bezoek aan de winkel wel mee naar huis neemt?

Nee, eigenlijk niet. Ik neem heel vaak dingen mee om een keer te proberen, maar vervolgens vergeet ik totaal dat ik dat gedaan heb. Om het dus nooit meer te kopen.

Wat is je grootste miskoop?

Een set keramische pannen die niet schoon te krijgen is. Al na een paar keer gebruiken zat er een bruine aanslag op die ik er niet meer afkrijg. Ja, misschien met een schuurspons, maar dat mag nou juist niet op keramische pannen.

Wat zou je doen als de Action failliet zou gaan?

Omdat ik er toch niet zo heel vaak kom, denk ik niet dat ik het zou missen. Veel van de action artikelen zijn ook bij andere winkels te krijgen, en er zijn eigenlijk ook genoeg andere winkels met dezelfde lage prijzen (bigbazar bijvoorbeeld)

Wat is het gekste wat je bij de Action hebt meegemaakt?

Ik was er een keer met (toen nog) dreumes B. Hij zat maar te krijsen in het karretje, dus heb ik hem maar laten lopen door de winkel. Er stond juist een speelhuisje, waar hij niet meer uit te krijgen was natuurlijk. Na mijn rondje door de winkel zette ik hem toch weer in de kar, en meneer zette het uiteraard weer op een krijsen. Natuurlijk met een rode kop rekende ik af en verliet de winkel. Om er vervolgens thuis achter te komen dat B een plastic bout van dat speelhuisje in zijn zak had zitten....

Noem iets wat ze daar hebben maar waarvan niemand het weet

Ik denk niet dat ik hier iets aan toe kan voegen. Het inmiddels iedereen vast wel bekend dat Action álles heeft :-)

Hoe lang duurt een gemiddeld bezoekje?

Niet zo heel lang denk ik. De laatste keer was ik ongeveer 20 minuten binnen. Ik loop altijd op mijn gemakje alle paden door :-)

Gebruik je een lijstje als je erheen gaat?

Nee. Ik lieg altijd tegen mezelf door te denken dat ik alles wel kan onthouden. Met als gevolg dat ik soms vergeet te halen waar ik eigenlijk voor ging.

Wat zijn je laatste aankopen van de Action?

Nu ik daar over nadenk kan ik me dat niet eens herinneren. En ook niet wanneer de laatste keer was dat ik er was. De hoogste tijd voor een tripje naar de Action dus!


Dit was de I Love Action Tag. Heb jij hem ook al ingevuld?
P.S. Kennen jullie de Action Fanpagina op Facebook al? KLIK


Fijne donderdag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten