donderdag 27 augustus 2015

I Wish TAG

 
Het is weer donderdag, en dat betekend Tag dag hier op nr 16.
Deze week is het de I Wish tag geworden. Een tag met leuke vragen waar je je fantasie op los kan laten. Lekker ongegeneerd dromen:


1.Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?

Mijn droombaan zou zijn om geld te verdienen met leuke dingen doen. Dat er iemand is die mijn betaald om bijvoorbeeld een mooie rondreis te maken. Ha, hoe bedoel je fantasie!
Iets realistischer: ik wil liever niet voor een baas werken. Dat betekend dat ik ondernemer wordt. Maar ik kan niet kiezen wat ik dan zou willen doen. Een winkeltje in cadeau-artikelen, tweedehands meubels opknappen, fotograferen. Er is zoveel wat me leuk lijkt, en wat ik niet goed genoeg kan om er mijn beroep van te maken.

2.Als je een superoverdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?

Wat voor de een luxe is, is voor de ander heel normaal toch? Ik zou namelijk op dit moment kiezen voor een gloednieuwe auto rechtstreek uit de showroom. Zoiets kan ik nu onmogelijk betalen. Maar na 6 jaar rotauto's ben ik echt wel toe aan een stukje kwaliteit.


3.Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?

Toen het net op tv was, leek het mij geweldig om ook op Hollywood Arts te zitten, de school in de serie Victorious. Heel veel lessen zoals drama, film, muziek en omringd met creatieve mensen. Maar nu ik die serie bijna nooit meer zie, is die droom ook vervaagd.
Afgelopen week heb ik Orange is the new Black ge-binge-watched. Maar om nu een dagje in de gevangenis te zitten? Nee, dat trekt me niet.
Weet je, terwijl ik dit zit te typen moet ik denken aan de andere bekende serie waar Laura Prepon in speelt: That 70's schow! Dat lijkt me nou leuk. En dan niet een specifiek karakter, maar gewoon een dagje rondhangen in Point Place Wisconsin. Groovy!

 
That '70s Show
(bron)

4.Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?

Hier ben ik niet kieskeurig in. Elk willekeurig tropisch bounty eiland is goed. Zo eentje met van die rieten huisjes op palen boven de azuurblauwe zee, met een paar palmbomen op het parelwitte strand. Zodat ik daar heen kan elke keer als het weer hier in Nederland weer eens verschrikkelijk k*t is.
Lekker ontspannen in mijn hangmatje, wachten tot de buien in Nederland voorbij zijn :-).

Wallpaper met hutje op tropisch eiland
(bron)
 


5.Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?

Laats bedacht ik me nog: als ik niet zo op mijn budget moest letten, zou ik vast minstens 10 kilo meer wegen. Ik ben namelijk gék op lekker eten. Toetjes, luxe broodjes, vers tropisch fruit, lekkere smeersalades voor op brood, kaas van het mes en niet die vacuüm zooi van 6 euro de kilo.
Maar als ik iets moest kiezen, dan zou het rolo toetjes zijn. Die zijn zooo lekker. Een perfecte smeuïge combinatie van chocolade en caramel.

6.Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?

Pfft. Ik heb heel veel kleine angsten die nogal irritant zijn. Ik probeer bellen zoveel mogelijk te ontwijken. Ik ben bang om een vreemde aan te spreken. Bang om te spreken in een groep, of tégen een groep. Sociale angsten zeg maar. Ik doe de dingen wel, maar als ik ze kan ontwijken doe ik dat. Dus ja, die angsten wil ik wel vanaf.


7.Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?

Ik ben eigenlijk nooit zo'n grote fan geweest van een band dat ik ze bij mij thuis zou willen. Lijkt me eigenlijk alleen maar irritant, zoveel herrie in m'n huis. Dus mijn wens is bij deze: geen prive concert. Een leuke beroemde band op mijn feestje/bruiloft zou ik dan weer wel leuk vinden. Dan kies ik voor de Backstreetboys. Want ik had als klein meisje best wel een crush op AJ.


8.Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?

Een hele (kinder)boerderij! Konijnen, kippen, geiten, kleine varkentjes, en een ezel. En ook stokstaartjes, walibi's, wombatten en giraffen. Maar eigenlijk lijkt een alpalca mij ook superleuk. Tja, ook hier zou ik niet voor 1 dier kunnen kiezen. :-)Oke, ik vond het reuze leuk om deze tag in te vullen. Lekker even dagdromen.
Laat me maar weten als je hem ook invult (of al gedaan hebt). Dan kom ik bij je lezen!


1 opmerking:

  1. Ik hoop dat je je droom kunt verwezenlijken! Kun je niet alledrie combineren: meubels opknappen, die fotograferen en vervolgens verkopen in je eigen winkeltje. En daar dan ook een webshop van maken! Daar kunnen die foto's dan weer op.

    Ik wens je in ieder geval veel succes.

    Mijn droom was om schrijver te worden. En warempel! Als blogger verdien ik de kost met schrijven. Wie had dat gedacht! Ik bof maar : )

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen