vrijdag 7 augustus 2015

Dagje uit: Park Tivoli

 
 
 
 
Vorige week alweer zijn we gezellig een dagje uit geweest, naar Tivoli. Dit een heel kleinschalig pretpark, gericht op kinderen van 2 t/m 12 jaar. Het ligt in Berg en Dal, bij Nijmegen.Vorig jaar waren we er ook geweest, en dat was prima bevallen, dus dit jaar op herhaling.
Een kleine foto impressie:
 

 
 
 
Zoals je ziet zijn het kermisachtige attracties. Botsauto's, trampoline, autoritje. Maar ook een achtbaan, draaimolen en spookhuis.
 
Voor volwassenen is er niet veel. Grotere botsauto's en een soort van achtbaan ding wat hard en hoog draait. Maar daar gaat het niet om. Mijn jongens van 2 en 4 hebben zich de hele dag geweldig vermaakt. Doordat het zo klein is, heb je eigenlijk geen last van wachtrijen. Ik geloof dat 5 minuten het langste is wat we moesten wachten. Waar vind je dat nog? Dus ze konden overal zo vaak ze wilden in. B is wel 10 keer in de draaimolen geweest. Achter elkaar :-)
 
En voor de prijs hoef je ook niet thuis te blijven.  €12,50 per persoon. Op drukke dagen kost parkeren 2 euro, op rustigere dagen is het gratis. En als je budget het toelaat: koffie uit de automaat is 2 euro, voor een patatje met wat drinken ben je ongeveer 5 euro kwijt. Maar er wordt ook helemaal niet moeilijk gedaan als je op het terras je meegebrachte broodjes opeet.
 
 
Wat mij betreft is dit park echt een aanrader als je kleine kinderen hebt. Voor meer informatie kijk even op de website.
 
Laat je het weten als je ook geweest bent? Vind ik leuk ! :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten