dinsdag 16 juni 2015

Sandalen voor kleine jongens

Wat mij opvalt in de winkels: voor meisjes is er veel meer keus dan voor jongens. Waar de meisjesafdelingen vol hangen met allerlei leuke rokjes, jasjes, shirtjes maillotjes en wat nog meer, is het op de jongensafdelingen enkel en alleen spijkerbroek en shirtjes. En dan is het lang zoeken naar iets wat niet de hele wereld aan heeft.
En dit geld niet alleen voor kleding. Het viel me enkele jaren geleden al op, en het is nog steeds zo. Ik heb het nu vooral over sandaaltjes.

Met dit warme weer is het natuurlijk heerlijk om je kleine man lekker luchtige schoenen aan te geven. Maar er is in kleine maatjes (24 en kleiner) zo ontzettend weinig keus. Alles is met bloemetjes, strikjes of roze dingetjes. En als er al een jongens sandaal is, komt hij uit het jaar nul.

Dit is mijn ervaring met 'echte' stenen winkels. Weinig keus. Daarom ben ik eens op internet gaan zoeken, en daar is gelukkig genoeg leuks te vinden:
 
 
Bobbi-Shoes Sandaal
Sandaal van Bobbi Shoes, €19,90  via VanHaren
 
 
 
Hush Puppies - grijze sandalen
 
Grijze Hush Puppies , €34,95  bij Dolcis
 
http://baby-schoenen.nl/shop/466-thickbox_default/b-sport-silver-stone.jpg
 
Grijze babyslofjes, €17,99 via babyschoenen.nl
Blox jongens sandalen
Blox, €17,99 via Scapino
 
Geox, €54,99 via Shoemixx.nl
 
 
Dit zijn een paar van mijn favorieten. Maar mijn oudste is op het punt dat hij zelf een mening begint te krijgen, en dus loop hij nu op een paar Cars- sandalen van de Schoenenreus :-)
Kan jij altijd goed slagen voor kinderschoenen en sandalen?
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten