zondag 14 juni 2015

Miles van Morgen

Miles van Morgen is de nieuwste serie van Disney Junior. Het is een futuristische serie over de 7 jarige Miles en zijn familie. Ze verkennen met hun ruimteschip vreemde nieuwe werelden en beleven spannende avonturen, terwijl de kijkertjes van alles leren over wetenschap, technologie en ruimtereizen.
Een hele stoere serie dus, en je kan wel begrijpen dat J helemaal blij wordt als Miles weer op tv is.

Linda van Mamaliefde had onlangs een win-actie naar aanleiding van de lancering van Miles. En omdat J er vanaf het begin al fan van was, heb ik natuurlijk meegedaan. Groot was mijn verbazing toen ik het berichtje las dat ik het verrassingspakketje had gewonnen.

Dit zat er in de envelop:

 
- een futurischtische drinkbeker
- een stickervel
- een soort van klei / slimey achtig goedje
- een kleurplaat
- een m.e.r.k. masker
- een ruimteschip bouwplaat
- een placemat

De drinkbeker werd meteen in beslag genomen door papa, die vond het wel grappig om er eens uit te drinken. Na een keer was de lol eraf en mochten de kleintjes er weer mee.
Het slijmerige goedje was ook een succes. Favoriete spelletje ermee: kijken hoe ver je het uit elkaar kan trekken voordat het breekt (= heeeel ver).
Het masker en het ruimteschip moesten natuurlijk ook meteen in elkaar gezet worden :-)


 
 
Zoals je ziet een geslaagd pakketje. Dankjewel Linda!
 
 
Miles van Morgen wordt uitgezonden op Disney Junior. Onder andere bij Ziggo zit deze zender niet in het basispakket. Voor degene die Dinsey Junior niet kunnen ontvangen, is hier een korte trailer:
 
 
 
 
 
 
 
ps: Ik geef ook wat weg. Ik verloot een verrassingspakketje onder mijn eerste tien bloglovin(klik) volgersGeen opmerkingen:

Een reactie posten