donderdag 11 juni 2015

Mag ik ff zeiken TAG

En ook deze week weer op donderdag een TAG. Deze leuke heb ik gevonden bij Mariska.
De Mag-ik-ff-zeiken-TAG, omdat het af en toe gewoon oplucht om even lekker te zeuren over dingen :-)

1. Waar kan jij je gigantisch aan ergeren?
 Aan mensen die hun afspraken niet nakomen. Iets beloven en vervolgens niet waarmaken. Is gewoon zo teleurstellend elke keer. Ik bedoel: zeg dan gewoon meteen dat het niet gaat lukken. Bespaard mij een hoop stress en negativiteit.

2. Wat vind jij nou echt gigantisch irritant in het verkeer?
Van die mensen die hééél erg langzaam de bocht om gaan, en daarmee het verkeer dat rechtdoor wil aan het blokkeren zijn.

3. Welk eten vind je echt goor en krijg je niet door je keel?
Tja, wat dat betreft ben ik een behoorlijke vuilnisbak. Ik lust werkelijk zo'n beetje alles. En ik kan dan ook zo snel niets bedenken wat ik echt vreselijk vies vind. Jammer he?

4. Waar wil je op dit moment over zeuren?
De hoeveelheid spullen en rotzooi in mijn huis. Overal staan spullen, de kasten zijn vol. Ja, ik weet het, dat is waarschijnlijk grotendeels mijn eigen schuld. Maar het is zo bloed irritant dat je nooit kan vinden wat je zoekt omdat alles maar gewoon neergesmeten wordt...

5. Welke artiest kun jij echt niet uitstaan?
 Heel cliche: Justin Bieber. Wat een arrogant mannetje is dat!

6. Wat vind je de rottigste klusjes in huis?
 Euhm, alles klusjes in huis zijn rot! ;-) Nee, ff zonder gekheid, dan kies ik toch voor de was. Met twee kleine kinderen is 'de was' gewoon een eindeloze stroom vuile kleding, die binnen twee minuten weer vies is. Nutteloos en vermoeiend.

7. Waar stoor jij je zodanig aan op een blog, dat je hem direct weer weg klikt?
 Wat ik echt heel onprettig vind is witte tekst op een zwarte achtergrond. Dat leest echt heel vervelend. Korte stukjes lees ik nog wel, maar bij meer dan 4 alinea's haak ik af omdat ik er gewoon hoofdpijn van krijg.

8. Welk tv programma vind je echt verschrikkelijk?
Utopia. Toen het vorig jaar begon was het nog wel vermakelijk, maar het is inmiddels een programma vol oeverloos gezwam om niks. Jammer, want het concept was zo leuk.

9. Aan welk make-up product heb je een hekel?
Eyeliner. Ik kan er gewoon niet mee overweg. Of ik heb een bibberig dun streepje wat er niet uitziet, of ik kan zo meegaan naar een gothic-feest door de overdaad aan zwart rond mn oog.

10. Wil je verder nog ergens even lekker over zeiken?
 Ik wil ff zeiken over de belastingdienst. Ik krijg contant brieven over terugbetalen van toeslagen, zonder uitleg over het waarom. En verder heb ik ook nog steeds niet mijn teruggave gehad, terwijl ik meteen bij de eerste mogelijkheid aangifte heb gedaan. Mensen die later waren, hebben hun geld al wel. Als ze geld krijgen moet je direct dokken, als ze geld moeten uitdelen kan je wachten tot je een ons weegt. Belastingdienst, leuker maken ze het zeker niet!


Zo dat was het weer. Even lekker mn hart gelucht. Ik voel me beter :-)
Neem de tag gerust over als je hem leuk vind.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten