donderdag 18 juni 2015

Donderdag Tag: Get Your Freak On

Het is weer donderdag, en dat betekend dat ik weer een leuke TAG ga invullen. Deze week is het geworden de Get Your Freak On Tag. Gevonden via Mamaliefde, en zij had hem van Saskia.
Deze tag gaat over mijn 'freaky' eigenschappen. Lees je weer mee?


Get Your Freak On TAG

Welke Nickname gebruikt je familie voor je?
Geen. Mijn vriend noemt me altijd schatje of lieffie. Verder worden er in mijn familie eigenlijk helemaal geen bijnamen gebruikt.
 
Wat is een rare gewoonte van je?
Ik krabbel aan mijn hoofd :-). Niet dat ik luizen heb, of jeuk of iets. Maar ik vind het een fijn gevoel om met mijn nagels over mijn hoofd te gaan. Dit ziet er waarschijnlijk voor anderen heel raar uit.
 
Wat zijn je fobieën?
Ik heb niet echt fobieën. Zoals iedereen ben ik wel bang voor dingen, zoals grote spinnen en spreken in het openbaar. Maar als ik aan fobie denk, denk ik aan dingen waar je paniekaanvallen van krijgt. En dat heb ik nergens bij.
 
Welk liedje zing /schreeuw je lekker hard mee als je alleen bent?
Ik heb vaak via de computer de radiozender 'het foute uur non-stop' aanstaan. En daar komen best wel veel liedjes voorbij die ik lekker meezing.
 
Wat is irritant aan jou, waar irriteer je je aan bij anderen of in het algemeen?
Wat is irritant aan mij? Ik ben af en toe best een control-freak. Bepaalde dingen moeten gewoon op míjn manier gebeuren, en anders word ik kribbig. Ga ik heel bot en kortaf reageren.
Maar als anderen dit naar mij toe doen (als ik iets niet op hun manier doe), dan kan ik hier dus ook niet tegen. Erg he?
 
Aan welke kant van het bed slaap je?
Recht. Geen idee waarom. Altijd zo geweest. Behalve tijdens mijn eerste zwangerschap. Toen heb ik tijdelijk links gelegen omdat dat dichter bij de deur was.
 
Hoe heette je eerste knuffel?
De eerste die ik me kan herinneren heette Knuffie. Een dikke paarse knuffelbeer, ik kreeg hem toen ik vier werd geloof ik. Mijn ouders hebben hem nog steeds.
 
Wat bestel je bij de Starbucks?
Niets. Nog nooit bij Starbucks geweest. En ik ben ook niet van plan er heen te gaan, aangezien ik geen koffie lust.
 
Welke beautyregel raad je iedereen aan maar houd je jezelf niet aan?
Ik hoor altijd dat het zo ontzettend belangrijk is om elke dag je gezicht te reinigen. Zelf draag ik heel erg weinig make-up, maar zelfs dan moet je het doen zeggen de 'experts'. Maar weetje, ik ben 's avonds gewoon te lui om nog bezig te gaan met water en zeep of reinigingsdoekjes.
 
Wat is jouw positie onder de douche?
Ik sta met mijn rug naar de straal. Ik vind het ontspannend om de harde straal op mijn schouders en rug gericht te hebben.
 
Heb je gekke body Skills?
Euhm, nee. Ik kan geen gekke dingen met m'n lijf. Jammer hoor.
 
Wat is je favoriete slechte snack?
Ik ben meer van het snoepen. Van Lonka hebben ze van die heerlijk caramel-repen. Die vind ik zo lekker. Als ik er een koop verstop ik hem, en eet ik stiekem in de keuken stukjes zodat ik hem niet hoef te delen.
 
Wat is een stopwoord van je?
Op mijn werk gebruik ik heel vaak 'ja toch!' en 'precies'. Lekker instemmen met wat de klant zegt. Thuis heb ik geloof ik niet echt een stopwoordje. Maar misschien valt het me gewoon zelf niet op.
 
Wat draag je in bed?
Dat ligt er aan. In de winter een broek en shirt. In de lente/herfst vaak alleen een shirtje en in de warme zomer alleen ondergoed. Naakt doe ik niet, omdat ik heel vaak 's nachts m'n bed uit moet. Bijvoorbeeld om een kind te troosten, te verschonen of om naar de wc te gaan.
 
 
Zo. Dat was de TAG voor deze week. Vind je hem leuk, neem hem over! Als je hier een berichtje achter laat kom ik bij je lezen!.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten