maandag 4 mei 2015

Wat heeft een mens....


Wat heeft een mens toch veel spullen.  Ik kreeg het gisteravond ineens op mn heupen zoals ze dat zeggen. Ik had ineens de dringende behoefte om de gangkast uit te mesten.
Wat je op de foto ziet is de stapel spullen die ik er uit haalde. Tjonge jonge zeg. K was al bijna een kwartier bezig met leeghalen, ik wist echt niet dat er zovéél spullen in zaten.

 
 
 
Ik had het klusje dus een beetje overschat. En ik heb dus ook een beetje gesjoemeld.  Klein beetje maar hoor, van die hele stapel heb ik maar 1 doos niet helemaal uitgezocht.

Er zaten spullen in de kast die ergens anders horen te liggen. Ik heb een hele hoop spullen weggegooid,  en de lege dozen bij het oud papier gedaan. Ik heb een heleboel dingen gesorteerd voor de verkoop, die gaan dus ook nog weg.
Een dikke twee uur later stond alles weer netjes in de kast. En het is echt een hele verbetering. Ik weet nu weer precies wat er in de kast zit, en ook nog in welke doos. Bovendien kan ik overal bij zonder eerst de halve kast leeg te moeten halen.
 


De kast kan nog leger. Er staan nog wat dingen van X, daar ga ik me niet aan wagen. En er staan dus nog een paar dozen die ik op een rommelmarkt wil gaan verkopen.
Maar voor nu ben ik heel tevreden met het resultaat.
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten