zondag 3 mei 2015

Gratis spullen

Gratis vind ik leuk. Dankzij het blog van Dutch Couponing heb ik deze week weer een flink aantal gratis producten kunnen scoren:


- 1 Liter Melkunie Halfvolle melk
- Een Innocent Smoothie
- Bolletje goed bezig graanrepen
- Een pak Optimel Puur
- 1 Liter Schweppes Bitter Lemon
- Een pak Liga Daybreak koekjes


Ook wist ik nog net op tijd mijn code te verzilveren voor een actie van Old Amsterdam creme walnut smeerkaas die ik in mijn mail gekregen had.
7 gratis producten, wat een buit weer! Ik moet uiteraard het geld nog terugkrijgen, maar alle papierwerk ervoor is al gedaan. Het zijn allemaal actie van websites die ik eerder gebruikt heb, dus ik voorzie geen problemen hiermee.
Alle producten stonden trouwens gewoon op dezelfde bon. Ik heb geen problemen hiermee gehad, omdat het allemaal acties zijn via internet die alleen een foto van de bon nodig hebben. Als je vooraf weet dat je de bon op moet sturen kan je beter je producten apart afrekenen.
Weet je wat ik nou zo leuk vind aan GTA's (geld-terug-acties)? Vaste lezers weten dat wij niet al te veel uit kunnen geven aan boodschappen. Dus om dan meer dan €2,- uit te geven aan een flesje smoothie van maar 360ml laat ons budget niet toe. En dankzij scoupy kan ik wel voor een keertje van zo'n luxe product genieten.


En morgen begint de cashback-parade van Scoupy weer, dus komende week kan ik weer een paar gratis boodschappen gaan doen!Geen opmerkingen:

Een reactie posten