zaterdag 18 april 2015

Verkoopchallenge week 2

Zo, ik ben weer terug van vakantie. Het is goed bevallen hoor, mede dankzij het heerlijke weer de afgelopen week. Er is een blogje over in de maak, maar eerst even iets anders om de stilte te doorbreken.
Alvast mijn update over de verkoopchallenge van Samen Besparen:


Week twee van de challenge is bijna voorbij. Doordat ik er een paar daagje tussenuit was, heb ik niet heel veel kunnen uitzoeken. Wel verkocht ik een grote rieten krans voor €2,50 via FB. Deze is ook al opgehaald, dus dat geld zit in de spaarpot :-)
Verder heb ik slechts 1 ander dingetje op MP gezet. Een duur luchtje van Hugo Boss. Deze is nog niet verkocht. Mijn vraagprijs is 30 euro. Zelf heb ik er 50 voor betaald. Hij is nog helemaal dicht. Interesse? Kijk maar even in mijn MP-winkeltje.
De tussenstand van de challenge tot nu toe:
- 1 item verkocht
- €2,50 verdient


De komende week is ook weer druk, druk druk. Maar door deze challenge word ik wel gemotiveerd om in ieder geval even vijf minuutjes te pakken en wat spullen te koop te zetten. Het gaat misschien niet snel, maar alle kleine beetjes helpen.
Samen Besparen denkt dat de challenge 10 weken gaat duren. Ik denk zelf dat ik zo lang mogelijk door wil gaan met het te koop zetten van minimaal 1 item per week.


Hoe gaat het bij jullie met het verkopen via MP? Verkopen je spulletjes snel?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten