dinsdag 7 april 2015

Niet meer anoniem

Ik bedacht mij laatst: was is eigenlijk de toegevoegde waarde van het anoniem bloggen?
Iemand die kwaad wil, lukt het in deze tijd toch wel om persoonlijke gegeven te achterhalen. En voor de mensen die geen kwaad willen, is het toch juist leuk om meer te weten over de persoon achter het blog?


Dus bij deze zal ik mezelf eens uit de schaduw

(foto gemaakt door mn zoontje)

Ik ben Wendy. 27 jaar jong
Ik woon samen met mij vriend X. Samen hebben wij twee kinderen. J is bijna 4, en B is 2. Het zijn twee jongens, dus lekker druk.

Wij wonen in Alblasserdam, in een rustige straat. Op nummer 16 dus ;-)


Je hebt van die mensen die met 27 al helemaal 'klaar'  zijn. Koophuis, carrière, duidelijk doel in het leven.
Zo ben ik dus niet. Ik ben nog heel erg zoekende. Wie ben ik eigenlijk? Wat wil ik worden? Wat vind ik belangrijk. Dat soort vragen worstel ik regelmatig mee. Dit blog helpt mij hiermee. Omdat ik graag wil bloggen over dingen die ík leuk en belangrijk vind, dwingt het me om na te denken welke dingen dat eigenlijk zijn.

Verder is dit blog voor mij ook de bekende 'stok achter de deur'. Het stimuleert me om mezelf te verbeteren, en mijn best te doen. Want niemand zit immers te wachten op het zoveelste stukje 'het is me niet gelukt' of  'ik heb weer helemaal niets gedaan'.
Natuurlijk wil ik wel eerlijk en echt blijven, dus ook de mislukkingen en problemen komen wel aan bod. Maar ik wordt wel uitgedaagd om zoveel mogelijk succesverhalen te kunnen typen. Dat leest ook veel lekkerder.

Wat is er verder nog over mij te vertellen? Ik werk als merkambassadeur, zoals dat met een mooi woord heet. In het kort houd dat in dat ik in de supermarkt mensen laat proeven van de nieuwste producten. Veel hapjes en af en toe drankjes, maar soms ook om nieuwe apparaten te promoten. Heel leuk en afwisselend werk.

Vriendje X is fulltime student. Nog 2 jaar (geloof ik ..) en dan heeft hij een MBO4 ICT opleiding afgerond.

Ik heb heel veel interesses. Koken, bakken, knutselen, boeken lezen, televisie, blogs lezen, consuminderen, minimaliseren, dingen voor mn kinderen. En meestal ben ik dingen ook snel weer zat. Maar alles wat ík leuk vind, komt op dit blog. En als jij het niet leuk vind? Tja, dan lees je maar niet ;-)

Als je nog meer wilt weten, dan kun je me bereiken via

opnr16@gmail.com
(voor alle blog-gerelateerde zaken)

3 opmerkingen:

  1. Leuk om je te zien! We hebben veel gemeen. Ik ben een jaartje ouder en heb samen met mijn man 3 jongens!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om kennis te maken! Helemaal anoniem bloggen is ook erg lastig. Want je kunt dan toch niet helemaal vrij schrijven om jezelf niet te verraden.

    Je zoon heeft een mooie foto gemaakt!

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen