donderdag 23 april 2015

Do more of what makes you happy

Die zin spookt al een paar dagen door mijn hoofd. Ze zeggen dat je energie krijgt van dingen doen die je leuk vind. Maar ik 'mag' dat vaak niet van mezelf, omdat de andere dingen dan blijven liggen. Maar nu heb ik toch iets leuks gedaan.

Een paar dagen geleden vond ik de facebookgroep Voor jou van mij. En dat idee vond ik zo leuk! Een cadeautje op een willekeurige plaats droppen, zodat een onbekende het vind en even kan glimlachen (hopelijk dan).
En na een paar dagen twijfelen, nadenken en steeds weer de pagina bekijken, heb ik het vandaag gewoon gedaan.


 Deze twee dingetjes heb ik gedropt. Eentje onderweg naar de school van J. En op de terugweg was het pakje al weg, dus de andere gewoon makkelijk op dezelfde plek gelegd.

En ik word er blij van. Het is een leuk idee om zomaar een cadeautje te geven, want ik vind het zelf ook altijd leuk om zomaar iets te krijgen. En het is gewoon spannend. Kan ik het neerleggen zonder gezien te worden? Wordt het meegenomen, of laat de vinder het liggen? Het mysterie is zeker een groot deel van de fun.
Ik heb dingen gebruikt die ik zelf niet meer wilde hebben. Als ik ze niet zo had weggegeven, dan waren ze misschien via een weggeefhoek vertrokken, of in de vuilnisbak beland.

Vind je dit ook wel leuk? Kijk dan eens op Voor jou van mij voor meer informatie en tips.En krijg ik er energie van? Ik ben er in ieder geval wel vrolijk van geworden. Eens zien wat ik vandaag nog gedaan krijg ik huis.Geen opmerkingen:

Een reactie posten