dinsdag 3 maart 2015

Geld terug acties en prijsvragen

Zo af en toe heb ik eens een bevlieging. Iets wat ik ineen ontzettend leuk of interessant vind. Dat ik elke dag mee bezig ben, zoveel mogelijk.
Dat heb ik op dit moment met twee dingen: Geld Terug Acties, en online prijsvragen.

Geld Terug Acties
Iets kopen in de supermarkt, een bonnetje insturen en wat gegevens, en voila! Gratis product. Geweldig systeem vind ik dat. Sinds ik ongeveer drie weken geleden de blog Dutch Couponing ontdekte, ben ik in de ban van GTA. Vrijwel elke keer als ik in de supermarkt ben, koop ik een of meerdere producten waarvan ik het geld terug kan krijgen.
Tot nu heb ik onder andere een fles cola, een fles holy soda, twee verpakkingen beschuit, een lekker toetje, een zak chips en een tijdschrift gratis gebruikt. En er gaan er zeker te weten nog veel meer volgen!

Mijn favoriete sites om GTA's te vinden zijn:
Dutch Couponing
Korting is Leuk
Scoupy


Online Prijsvragen
Vroeger als kind deed je wel eens mee met een kleurwedstrijd, en dan won je een sleutelhanger (troostprijsje). Nu als volwassene is het zoveel makkelijker om mee te doen. Er zijn heel erg veel websites met wekelijkse/maandelijkse winacties, waar iedereen aan mee kan doen. Soms moet je een vraag beantwoorden, maar vaak is alleen je gegevens invullen al genoeg om kans te maken. En er is zo ontzettend veel te winnen. Boeken, dvd's, babyspullen, beauty en mode, reisjes. Noem maar op, voor elk wat wils.
Om nu zelf heel het internet af te speuren naar prijsvragen is geen doen. Daarom gebruik ik een verzamel website. Die speurt het internet voor je af. Elke dag staat er een nieuwe lijst met prijsvragen. En als er een vraag beantwoord moet worden staat het antwoord er vaak ook al bij. Ik doe niet aan alle prijsvragen mee. Zo stuur ik bijvoorbeeld nooit een foto in. En dingen die ik echt niet kan gebruiken, hoef ik ook niet te winnen.

Ik gebruik de site prijsvragen.nl/ om snel de meeste prijsvragen te vinden.
(en nou niet meteen allemaal met alles mee gaan doen he, dan win ik niks meer ;-)  )

Zijn er nog meer goede sites voor GTA's en prijsvragen?
Liefs Wendy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten