zondag 15 maart 2015

Deze week #2


Vriendlief heeft zich weer aangemeld voor de sportschool. Samen met een schoolvriend wil hij minimaal twee keer per week sporten. Tot nu toe zijn ze al vier keer geweest. En het is een 'gezinspas'. Dus als ik wil kan ik ook af en toe gaan. Ben er nog niet over uit of ik dat ga doen.


En grote favoriet bij mij kleine mannen: Takkie Kakkie. Voor een prikkie op de kop getikt, en nu wordt het vrijwel dagelijks uit de kast gehaald. (Voor wie het niet kent, takkie kakkie is een 'bordspel' wat scheten laat en gele drolletjes draait).


Ik probeerde deze week om deze enorme berg achterstallig wasgoed weg te werken. Schone was vouw ik vaak niet meteen, maar beland in de hoek van de kamer. En dan krijg je dus regelmatig dit soort taferelen. Zoals altijd neem ik me weer voor: het is nu netjes, deze keer ga ik het echt echt echt goed bijhouden.....

We maakten een beginnetje met het netjes maken van de tuin. Dit stuk braakliggend land heeft de vorige huurder voor ons achter gelaten. Waarvoor dank (NOT!). Het enige wat we hebben kunnen doen is de betonnen bloembakken verwijderen. Er moet nog een grasveldje komen, uiteraard een terras om te zitten, en eigenlijk nog veel meer dingen ;-).

En we zagen nog wat grappigs. In deze ballon zit geen helium. Toch vloog hij naar het plafond en bleef daar even hangen.


Natuurlijk vierden we ook de verjaardag van jongste zoon. Hij is alweer twee geworden. Maar de foto's hiervan staan op het fototoestel. En die krijg ik niet zonder hulp op de computer ;-).

Hoe was jouw week?

1 opmerking:

  1. Oei, wat een was. Dat moet je toch proberen om per machine bij te houden. Als je het direct vouwt hoef je ook veel minder te strijken. En wat je de blog hierboven schrijft over een cadeautjes budget. Dat is nogal moeilijk. De ene maand heb je geen verjaardagen en ben je niks kwijt. Maar de volgende maand heb je er 4. Misschien kun je een jaarbudget stellen. Als voorbeeld, ik koop altijd r-i-tu-als in de aanbieding of bij v en d of bij de winkel zelf. Dan heb ik voor een 5 euro een heerlijke douchegel. Mooi in een cadeauverpakking. En niet veel geld.

    BeantwoordenVerwijderen