donderdag 12 maart 2015

Alweer twee
Gisteren was het feest hier in huis. M'n jongste zoontje werd alweer twee jaar oud. Heel erg cliché, maar op zo'n dag denk ik toch vaak 'Wat gaat de tijd nog snel'.
Het was een gezellige en vermoeiende dag.
Dinsdag moest ik nog even snel naar de winkel om slingers en ballonnen te kopen. Want zoals zoveel dingen hier in huis: het is er wel, maar waar is onbekend. 
Woensdag begon met zingen voor de kleine man, en een verjaardagsontbijtje van boterhammen met hagelslag (dit krijgt hij nooit  's ochtends).

Iets over tienen kwam de eerste visite. Opa en oma. Cadeautjes, drukte en een stukje gebak. Niet veel later kwam de volgende viste. Nog meer taart, drukte en cadeautjes. 

Rond 1 uur kwam papa thuis van school, een vriend kwam met hem mee, en vlak daarna kwamen de andere opa en oma. Dit betekende dat het tijd was voor de feesttaart en kaarsjes uitblazen. We hebben bij Caatjes Bakery een hele mooie fondant taart besteld, versiert met de favoriete dingen van B. Ambulances, brandweer en politie auto's :-) Ik heb nog geen foto, maar die komt z.s.m.

Na de taart waren allebei de kereltjes moe. Dus eventjes naar bed voor een dutje.
En na het dutje was het alweer tijd voor het avondeten. Mijn broer en zijn vriendin kwamen mee-eten, dus het was flink druk. Ik moest 'koken voor een weeshuis' , zoals we dat hier noemen. 
En vanwege de verjaardag mochten de jongens een 's avonds een beetje langer opblijven. (Wat er helaas niet voor zorgde dat ze vandaag uitsliepen).

Zoals je ziet was er weinig bezoek. Een man of 12 totaal. Dat is hier standaard. We hebben een kleine familie en weinig vrienden. Maar het is druk genoeg hoor :-)

En als je denk, heeft B dan geen cadeau van papa en mama gehad? Nee, dat heeft hij inderdaad nog niet. Hadden we wel besteld, maar het was helaas niet op tijd binnen. Na het weekend pas :-)


1 opmerking: