dinsdag 10 februari 2015

Likebux

Mijn vriend studeert. Ik werk parttime. We houden aan het eind van ons geld steeds een stukje maand over. Elke maand weer. Ik probeer wel geld te besparen, maar dat vind ik heel lastig. Ik wil mijn gewoontes niet graag opgeven.


Als ik niet minder wil uitgeven, dan moet ik maar meer gaan verdienen.
Op mijn werk kan niet ik niet meer uren maken. Er is gewoon geen extra werk, en bovendien heb ik dan problemen met oppas regelen voor de kinderen.


Daarom probeer ik op andere manieren geld te verdienen. Spullen op marktplaats zetten is tot nu toe de beste. Maar omdat alle beetjes helpen doe ik ook veel andere dingetjes via internet. De email spaarprogramma's en enquĂȘtes invullen.


Iets nieuws wat ik nu gevonden heb is LikeBux
De site beschrijft zichzelf als volgt:


LikeBux werkt eigenlijk vrij simpel. Er zijn een hoop personen en bedrijven die graag likes of followers willen kopen. Deze bedrijven betalen vaak tot wel 10 cent per like, en nemen er vaak vrij veel af.
Wij als LikeBux zitten dan tussen jou en de bedrijven. We zorgen dat de bedrijven ons betalen voor 100 likes en wij bieden deze weer aan aan onze leden.Klinkt simpel genoeg toch? Ik heb mezelf net aangemeld, en de eerste likes gegeven. En nu is het afwachten hoe snel het geld binnen gaat stromen.
Ook proberen? Klik Hier om je aan te melden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten