maandag 9 februari 2015

Facebook

Veel mensen proberen op facebook hun leven mooier te laten lijken. Door alleen maar positieve posts te plaatsen lijkt het dan net alsof het leven alleen maar rozengeur en manenschijn is. Alsof er in het leven alleen maar geweldige dingen gebeuren.
Ik heb geen groots en meeslepend leven. Er gebeurd weinig dat ik noemenswaardig genoeg vind om aan iedereen te laten weten. En dat is waarschijnlijk de reden dat ik zo weinig post. Ik heb een facebookvriend die bijna dagelijk iets neerzet in de trand van 'lekker spaghettie gegeten' of  'zo, de was zit weer in de machine' . Vind ik ook zo sneu overkomen. Wat moet ik met die informatie denk ik dan. Dus dan post ik maar niets.


Toch kan ik er uren zoetbrengen. Op dat facebook. Spelletjes spelen, plaatjes kijken, mensen kijken, weggeefgroepen, groepen met tips en trucs. Er is eigenlijk altijd wel íets te doen.


En dat wordt nu nog een beetje erger. Want ik heb een facebookpagina aangemaakt voor Gewoon op 16. Leuke plaatjes, updates en misschien wel een verschrikkelijke like-en-win actie  ;-) komen er in de toekomst op.
Neem er eens een kijkje!
Gewoon op 16 op FacebookGeen opmerkingen:

Een reactie posten