dinsdag 17 februari 2015

Doe Vriendelijk Dag

Volgens fijnedagvan.nl is het vandaag Doe Vriendelijk Dag. Overgewaaid vanuit Amerika, en daar heet het....
Random Act Of Kindness Day!


The Random Acts of Kindness Day is een willekeurige Dag die wordt gevierd om eens willekeurig vriendelijk te zijn. De Dag is vanuit Amerika hier in Nederland over komen waaien. Dessalniettemin is het, volgens deze site van oorsprong door een Nieuw-Zeelander bedacht. Hier bestond de Nationale Doe Vriendelijk Dag immers al (op 1 september). In de rest van de wereld wordt de Internationale Doe Vriendelijk Dag gevierd op 17 februari. Waarom dat is, hebben wij niet kunnen achterhalen...
Wel duidelijk is wat we deze Dag moeten doen. Wees een keer extra aardig voor uw medemens! Wij houden wel van dergelijke Dagen, ze lijken echt te werken (hoewel sommigen dat betwijfelen). Hoe dan ook, zijn er tal van voorbeelden te bedenken om deze Dag succesvol te maken: Groet de buurman, sta op voor iemand in de tram of bus, help iemand oversteken, koop een bloemetje voor je moeder, of trakteer op taart. Alles is deze Dag mogelijk, als het maar goed bedoeld is.
De perfecte dag dus om mijn zoek-en-win give-away even onder de aandacht te brengen. Een tijdje geleden heb ik in een bericht een give away verstopt zonder dat groots aan te geven. De eerste die reageert op het betreffende bericht krijgt iets thuisgestuurd. En er is nog steeds geen winnaar.
Zoek en win ;-)
(hint: de give away heeft wel iets te maken met deze Doe Vriendelijk Dag

Geen opmerkingen:

Een reactie posten